TBH-info.nl
Civiel Groen Geo Milieu
Home Over ons Ingenieursdiensten Software Personeel Partners Contact
Contact:

Adres:
Elleboogstraat 3a
5371 LL Ravenstein
Tel: 0486-436607
Fax: 084-7445284
E-mail: info@tbh-info.nl


KVK nr: 50100556
 
  ISO 9001 en VCA gecertificeerd  
  'Het Bureau' voor beheer Openbare Ruimte en Ingenieursdiensten

TBH is een relatief jong bedrijf opgezet onder de bezielende leiding van de Heer Rien Hoefnagel. Na een carrière bij het ingenieursbureau Oranjewoud, besloot de Heer Hoefnagel in april 2004 onder eigen vlag ingenieursdiensten aan te bieden, met groot succes! Door kwalitatief hoogstaande producten tegen scherpe tarieven aan te bieden, groeide het bedrijf gestaag door tot het veelzijdige bureau dat het nu is.
Om een compleet pakket aan ingenieursdiensten aan te bieden heeft het bedrijf sinds de oprichting continu geïnvesteerd in kennis en vooruitstrevende technologieën. Tevens zijn diverse deskundige aangetrokken van diverse vakdisciplines om bedrijf te versterken. Door een uitgebreide kennis en ervaring van de medewerkers en door de open uitwisseling van deze kennis binnen het bedrijf zij alle

medewerkers allround en hebben toch een diepgewortelde vakkennis. Vanuit het hoofdkantoor in Ravenstein deelt TBH haar kennis graag met haar opdrachtgevers en partners. Het werkgebied bestrijkt heel Nederland en België.

Visie TBH
Het slogan ‘TBH, Alles onder controle’ is veelzeggend over waar TBH voor staat.  Een bedrijf dat complexe vraagstukken structureert en op overzichtelijke wijze uitkomsten presenteert. Onze kennis biedt hierbij de sleutel tot kwaliteit.

Het TBH team werkt continu aan het verbeteren van de kwaliteit van de Buitenruimte, op een deskundige en prettige manier.
TBH