TBH-info.nl
Civiel Groen Geo Milieu
Home Over ons Ingenieursdiensten Software Personeel Partners Contact

Contact

Adres:
Elleboogstraat 3a
5371 LL Ravenstein
Tel: 0486-436607

Fax: 084-7445284
E-mail: info@tbh-info.nl

KVK nr: 50100556


 
  ISO 9001 en VCA gecertificeerd  
  Het 'Bureau' voor beheer Openbare Ruimte en ingenieursdiensten
 

TBH is een dynamisch en vooruitstrevend ingenieursbureau met een breed spectrum aan diensten op het gebied van Beheer, Ontwerp en Realisatie, aangevuld met GIS- en GEO-advies. TBH levert kwalitatief hoogwaardige diensten tegen zeer concurrerende tarieven. TBH werkt voor en met locale overheden, provincies, waterschappen en ingenieursbureaus, maar ook voor stichtingen en particuliere instanties. Ons werkgebied bestrijkt heel Nederland en België.

Ingenieursadvies wordt betaalbaar!
TBH biedt een breed dienstenpakket aan, voor een zeer scherpe prijs. We zijn een onafhankelijk bureau, bezitten over uitgebreide vakkennis en ervaring, bieden service op maat en zijn bovendien een loyale partner. Als bureau stellen we ons altijd flexibel op en spelen hiermee uitstekend in op specifieke wensen
TBH
en behoeften van onze opdrachtgevers. Kwaliteit van ons advies staat altijd voorop, wij zijn pas tevreden als onze opdrachtgever dat is.

Veelzijdig en doordacht
TBH denkt vooruit en overziet het volledige planproces. Wij hebben een compleet pakket vakdisciplines verenigd onder een dak. Hierdoor kunnen we daadkrachtig, doordacht en snel een uitgebalanceerd advies uitbrengen. Om een praktisch voorbeeld te geven, tijdens de ontwerpfase wordt als belangrijkste randvoorwaarden, het toekomstige beheer meegenomen. Ook hier speelt TBH in op de wensen van onze opdrachtgevers.Detachering en vacatures (klik hier)