TBH-info.nl
Civiel Groen Geo Milieu
Home Over ons Ingenieursdiensten Software Personeel Partners Contact
 

 
  ISO 9001 en VCA gecertificeerd  
  Van A tot Z alles onder controle

TBH is een bureau dat jarenlang fors geïnvesteerd heeft in kennis en innovatie. Dit met het doel een compleet ingenieursdiensten-pakket aan te bieden, op het gebied van GWW, Groenvoorzieningen, Natuur, Recreatie en Landschap. We voorzien in alle facetten van het Beleid, Beheer, Ontwerp en Realisatie. In deze site zijn de verschillende werkgebieden samengevat in de volgende 4 thema’s;

Civiel   Groen   Geo   Milieu

TBH neemt complete werkprocessen uit handen!

TBH doet nog meer! Zo inventariseren en inspecteren we alle objecten in de Openbare Ruimte en houden we vrijwel elk beheersysteem up-to-date. We verzorgen bijvoorbeeld Groen-/ Bomeninspecties (als VTA) en -inventarisaties, IBOR -schouwen en rioolinspecties.Van Instrumentatie tot Management-informatie!
Het verwerken van GeoData in beheersystemen doet TBH al geruime tijd. TBH heeft nu ook de kennis en software in huis om de data in een GIS omgeving te importeren en te analyseren.
Het koppelen van gegevens aan bijvoorbeeld een Beheerkaart is hiermee aanzienlijk vereenvoudigd. Met de GIS import- en exportfuncties kunnen eenvoudig beheergegevens gevuld worden.Geo-Data in begrijpelijke taal!